Reconnecta

Millora els teus proveïdors, millora la teva sostenibilitat

Reconnecta

Reconnecta vol ser un punt de trobada virtual entre hotels i proveïdors que millori el comportament de compra i afavoreixi la reducció de l’impacte ambiental dels allotjaments turístics de Barcelona a l’hora que impulsa l’economia sostenible.

180

hotels contactats

110

proveïdors implicats

1

projectes recerca

5

entitats involucrades

Projecte

Reconnecta està impulsat per al col·lectiu VILAMON, format per Loom Sustainable Experiences, eco-union, Posidonia Green Project y la Mochila Verda. Per tal de fomentar el turisme responsable, es treballa amb diferents eines de sensibilització sobre les oportunitats que ofereix la gestió sostenible de l’activitat turística.
Aquest projecte es materialitza en un catàleg que ofereix solucions més sostenibles a nivell ambiental, social i econòmic en funció de les necessitats i prioritats que els hotels havien manifestat en un estudi realitzat prèviament.

“Ser sostenible no és sols rentar les culpes i tenir cura del medi ambient, sinó ser socialment just, responsable amb l’ambient i, per tant, també econòmicament viable”

Cecília Goya de Riviella

L'estudi

Sostenibilitat

Analitzar la sostenibilitat del sector hoteler independent de Barcelona a través de la cadena de subministrament.

Negoci

Identificar noves oportunitats de negoci al llarg de la cadena de subministrament dels hotels.

Millora

Identificar impactes i àrees de millora en relació a la sostenibilitat dels productes i serveis de la cadena de subministrament dels hotels.

Catàleg

Impulsar proveïdors responsables per participar en la cadena de subministrament dels hotels.

Partners

amb el suport de

Scroll to Top